1. syyskuuta 2020

Syksy saapui,merkit näkyvissä jo....

 

Heissan se syksykin tulla tupsahti meille jälleen,tää kesä meni todella nopeesti,kun en täällä taaskaan ollunna ja enkä kuvia laitellut.Sitä kun on puuhaa jos jonkinlaista,sää on suosinut meitä,vettä ois saanut sataa enempi oli kuivaa aikaa liikaa,luontokin näytti jo että nuutuu ja kasvit kuolee,mut nythän vettä satanut ihan kiitettävästi,viljat alkaa olla valamiita puitaviks paitti joissain päin Suomea näytti kun ajeltiin ni viljat puitu,vaan ei kaikkialla isäntä heinät paalautti aikoja sitten kaura on puimati,kohta pääsee senkin puimaan..

Töissä kuljin ja sitten tuli tämä KORONA joka meijätkin heitti etätöihin,vaan eipä oltu laiskana,saaatiin kotio töitä ja niin vaan siinä sain tehtyä töitä kuin muitakin hommeleita.

Laittelen tänne kesää väriloistossaan vielä....Nauttikaa <3 

Nurmikotkaan ei oikein kasvaneet kun kuivuus valtasi vaan nytpä myöhemmässä vaiheessa vettä on satanut ja niinpä nurmikkokin jaksaa kasvaa vaan on ajelemista ollut ihan kiitettävästi :D,minä ajan itsevetävällä etupihan isäntä takapihan päältä ajettavalla,minä ajelin ennenkuin hommas toisen leikkurin niin kokoalueet itekseen,meni aikaa mutta kyllä tuli siistii.

Huomaa miten alkaa syksy näkyä paremmin jo keltaset lehdet alkaa näkyä enemmän,kuin viimekuulla,vaan on ihanan aurinkoisia päiviä ollutkin kukkaset alkaa olla kukkineet tälle kesälle ja syksylle vaan vielä on Gladiolukset jotka aukoneet kukkavarret loistoonsa...

Psst,tuolla perennapenkin kuppeessa on jänönen just parhaillaan syömässä,loikkii parastaikaa etiäpäin on niin puskikon takana jottein paljoa näy takapäätä vähän heheee...

Kaikille toivottelen Hyvää SYKsyä ja palaillaan linjoille tässä jälleen!!!!!!!!!!!

6 kommenttia:

 1. Kauniit kukkaset....:)
  ihana tuo puinen ruukunsoja:))))
  ja hyvä idea..vesikauha aina tallessa.Kiitos;)
  Oikein touhukasta ja värikästä syksyä! Sinulle Taina! 🧡💜🤎🤍💚💙💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa :)
   Juuu isännän serkku värkkäsi tuollasia ruukkuja puunrungosta kätevää..
   Kiitos Liisa samoin myös sinulle värikästä syksyä <3

   Poista
 2. Oikein mukavaa syksyä Sinulle Taina <3

  VastaaPoista
 3. Onpa täällä ihastuttavia kukkakuvia.
  Ihanaa syksyn jatkoa Sinulle! Kiva, kun liityit blogini lukijaksi!
  Maaseudun tyttö minäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa PiipeA tänne blogissani käymään,tää on tällanen maaseudun tytön näkönen blogi,joka käsittelee maaseutua ja luontoa eritoten moninaisineen ajatuksineen..
   Kiitos samoin sinulle mukavaa syksyä!!

   Poista

tervetuloa vierailulle omaan maaseutuelämään,pienikin vilkasu auttaa,kiitos.