25. syyskuuta 2019

Syksy etenee,syksyn siivous jatkuu...


Syksy vaan etenee,kokoajan ei siitä pääse mihinkään.Eilen " vänkärin " kans siivoiltiin perennapenkkejä,siirrettiin kukkasipuleita omiin ryhmiinsä,ko laittelin niitä vähän sillai sekaisin jottei olleet omana ryhmänään,ruusut,monivuotiset perennat,liljat 🌷🌴 malvakin lähti omalle paikalleen...Olihan siinä oma hommansa ko siirtelee ja laittelee uuteen uskoon kaiken.vaan ilo silmälle kesäisin sitten..

ajelin nurmikot keräävällä,lehtiä ko on tippunut,muttei kovin paljoa on kuitenkin silmälle ilo siisti piha alue,takapihaa unohtamati,niin ja leikattiin muuten ruusupuskakin alas,oksat pois ja juuresta möyhin rikkaruohoja pois,nyt on sekin tehty,pikkuhiljaa syksyn siivouksia saadaan loppuun kun aikansa touhuaa.Kukkaamppeleita otin,pois heitin kuihtuneet metsikköön,amppelit seinustalle oottamaan pois laittoo ja seuraavaa kevättä.. Tänään lähden jälleen samoilee luontoon,ah sitä elämystä..Saa nauttia luonnon rauhasta ja mennä omaa tahtia ja vauhtia..

Tässäpä on uusia tulokkaita mun huusholliini..Innostuin ostelee lisäää vaan kukkia eiköhän noita ole muutenki.Sitä vaan kaipoo näitä vaik kuin mielessään sannoo,ettei enää,luonto ei anna periks,jotain uutta kun näkee niin..
 Vasemmanpuoleinen on Sädekaisla sitten on Pilkkulehti,oikeanpuoleinen ei kuulu tähän uuteen ryhmään,kaktuksia hommasin...
Sain´t Paulie kukkii komiasti,toinen ei enää kuki kun kerkes jo kukintansa kukkia,tämäkin on uusin valloitus tähän ryppääseen..
Tää pallokaktusko lie nimeltään aattelin etttei
aina ole tavallisen näköisiä
kaktuksia.. 

Kiinanruusu ateljee ikkunalla tykkää ja siltä näyttää kun aina tulee uusia kukkanuppuja,tosin vahingossa tönäsin oksistoo,arvasin ettei nuppu pysy ja niin kävi jotta lattialle oli tippunut 2 nuppua.Tämä kukka ei siedä minkäänlaista tönimistä ja heiluttelua kukinta aikaan,no oppia ikä kaikki..Toivotaan et nyt pääsisin näkee edes muutamia kukkasia.Kun ovat kukkineet eikä näköpiirissä ole enää tälle erää nuppuja latvon nämä,saa tuuheampia oksistoja sen jälkeen upean näköistä ko kiinanruusu puhkeaa loistoon... 

Ei muuta kun palataan linjoille jälleen tällasta tällä kertaa...

Mukavaa syksyä kaikille täällä kävijöille!!! 🌸🌹🌷🌵🍄

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Tulin vastavierailulle, kun huomasin, että olit käynyt blogissani!
  Voi, kuinka kauniita kukkasia sekä maisemakuvia täällä on.
  Tuo Kiinanruususi on upea.
  Itselläni vielä pieni, sain sen tyttäreltä ja toivon kovasti, että saisin sen selviytymään talven yli, kun on niin kaunis kukkiessaan:)
  Kesäkukkaset kukkivat kyllä upeasti, ovat olleet ilo silmälle koko kesän ja myös syksyn:)
  Ihanaa syksyä sinulle!
  T: -Satuli-

  VastaaPoista
 2. Moiskis ja kiva jotta kävit blogissani,tervetuloa uudelleen tänne lukemaan maaseudun elämää,kuvia laittelen niin luonnosta ko eläimistäkin ja vähän kaikkea maaseutuun liittyen,joten joukkoon vaan..

  Mukavaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista

tervetuloa vierailulle omaan maaseutuelämään,pienikin vilkasu auttaa,kiitos.