14. syyskuuta 2019

Taivaanranta loisti...

Eilenillalla tosiaan loisti taivaanranta kauniisti,ko tulin tuonne rantaan.Tuuli tosin aika rivakasti vaan taivas säkenöi <3 Raivattiin kasaan turhia ja tarpeettomia tavaroita ja niinpä laitettiin tulet kasaan ja oli muuten aikas mojovat tulet etten sanoisi,ei lähelle ollenkaan oli tosi tukalan kuumaa siinä,piti etemmäs mennä ja tokikin seurattiin ettei lähe muuallepäin tuli...Eikä lähtenyt aina ko paloi sivuilta kasan niin siitä öysättiin keskelle osin jo palaneet ja niin saatiin roihnat pois...
Tosi nopeesti vaan tämä kaunis taivas siirtyi väreineen etiäpäin,mutta sekin vähäinen säkenöinti ilahdutti..raivaten siinä samalla kuivaneet puunoksat kekoon missä paloivat sitten...
 Kuulet sen tuulen huminan,mutta et,tiedä
mistä se tulee tai,
minne se menee.

Minua on kiehtonut vesi lapsuudesta asti,sitä tuli oltua veden kans tekemisissä ihan lapsesta asti omassa ranassa tuli käytyy uimassa harvase päivä..Maaseudun kasvattina sitä ymmärtää luonnon merkityksen.
Aamuisin ko lähden samoilee luontopoluille,tuntuu ihanalta se hiljaisuus mikä vallitsee luonnossa,järvenäärellä,laineet vaan liplattaa....Aah sitä sielun hiljaista tanssia <3
 
Siinä paloi turhat ja tarpeettomat..
Roihu sinne roihu tänne,
matkamies maan kulkevi läpi,
tuulen,aina kuulen,
sun säveltesi helinän.

Aurinkoista lauantaita <3 🐾

10 kommenttia:

 1. Aurinkoista lauantaita myös Sinulle :) kauniit kuvat <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos RonjaR samoin myös sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Samanlaisin aatoksin luonnossa - luonto rauhoittaa ja joskus siellä samoillessa ihan konkreettisesti pistää asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Kiva blogi sinulla, aloin seuraamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulikki ja kiva että tulit tänne blogiini kattelee ja lukijaksi.Aloin tekkee omanlaiseni blogia,koska luonto ja eläimet on mun intohimoni,luonnossa sielu lepää ja ajatukset kulkee ihan muissa asioissa selkiintyneinä.Tervetuloa vaan seurailee!

   Poista
 4. Luonto ja eläimet siinä pari valjakko,joka täyttää sydämmeni lämmöllä:))
  Kauniit kuvat,
  Tuli pimeässä ..valaisee ..huomisen päivän;)
  Mukavia syystouhuja,Sinulle,kauniiseen luonnonhelman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa samoin myös sinulle hyviä syksyisiä puuhailuja :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos pirrren omat jutut ja käsityöt ja kiva et kävit täällä,tervetuloa uudelleen tänne :)

   Poista
 6. Mukavia kuvia. Meillä on myös tarkoitus polttaa vähän oksia ja muuta puuroskaa tässä kun perennojen ja puutarhan siirrot ja hoitotoimenpiteet antaa myöten. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nila.Jep perennapenkit vielä möyrimäti ja siistimäti ko kukkaset osa vielä kukkii ja varret ei ole menneet ruskeiksi,joten ootellaan siistiminen alkaa ihan lähiaikoina työtä piisaa,talveks kuntoon ja siistiksi penkit..Kiitos samoin sinulle mukavaa viikonloppua!

   Poista

tervetuloa vierailulle omaan maaseutuelämään,pienikin vilkasu auttaa,kiitos.